Catering minimum bestilling 10 personer

Ny pris f.o.m. 1. juli
Tallerken, engangsfat, boller, varmekasser og grønn kasser skal leveres tilbake 

Vi kan kjøre ut, ta kontakt for priser.

Bestill helst 1 uke i forveien. 

Tradisjonell koldtbord

Karbonade, ovnsbakte poteter, potetsalat, salat m/dressing, kyllingklubber,  roastbeef, kald urtebasert skinkesteik, brokkolisalat, skagenrøre, brød og smør.

Velg mellom: eggerøre og røkelaks eller helstekt ørret. 

Ekstra: Helstekt indrefilet med asiatiske smaker (+ 25 kr per pers. 

360 kr per pers.

Tapas

Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/røkelaks, skagenrøre, salat, focaccia, aioli og smør.

Velg mellom 4 type kjøttretter: kjøttboller i tomatsaus, hvitløksmarinerte scampi, marinert spareribs, kyllingklubber eller spekemat m/eggerøre.

365 kr per pers.

Bakst

Stor marsipankake (ca. 25 biter) - 1050 kr

Rund marsipankake (ca. 15 biter) - 750 kr

Stor bløtkake (ca. 25 biter) - 850 kr

Rund bløtkake (ca. 15 biter) - 600 kr

Kringle (stor) - 650 kr

Sjokoladekake (stor langpanne) -

Fra 600-1050kr

Spekemat

Spekeskinke, spekematsnabb, fenalår, storfekjøtt, eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat 

Spekemat fra Brandbu pølsemakeri

Med rømmegrøt: 65 kr ekstra

210 kr per pers. 

Gryterett med storfe

Gryte, salat, brød og potetmos

240 kr per pers. 

Snitter

Forslag til pålegg: Elgkarbonade, reker, brie, roastbeef, kokt skinke, gulost, eggerøre og røkelaks. 

Elgkarbonade + 45 kr per snitte

35 kr per snitte

Lapskaus med storfe

Lapskaus, flatbrød og tyttebær

199 kr per pers.

Suppe 

Velg mellom: potetsuppe, tomatsuppe, minestronesuppe eller blomkålsuppe. Fås med hjemmelaget brød eller focaccia 

125 kr per pers.

Selskap på Fjordgløtt Minimum bestilling 10 personer

Inkluderer lokal, enkel oppdekking og kaffe/te
Ekstra pynting av lokal kan ordnes via Ida Blien hos Aashaug blomster 

Tradisjonell koldtbord

Karbonade, ovnsbakte poteter, potetsalat, salat m/dressing, kyllingklubber, roastbeef, kald urtebasert skinkesteik, brokkolisalat, skagenrøre, brød og smør.

Velg mellom: eggerøre og røkelaks eller helstekt ørret.

Ekstra: Helstekt indrefilet med asiatiske smaker (+ 30 kr per pers. 

420 kr per pers.

Tapas

Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/røkelaks, skagenrøre, salat, focaccia, aioli og smør.

Velg mellom 4 type kjøttretter: kjøttboller i tomatsaus, hvitløksmarinerte scampi, marinert spareribs, kyllingklubber eller spekemat m/eggerøre.

430 kr pers.

Dessert eller kake

Ta kontakt med oss, så fikser vi det. 

Spekemat

Spekeskinke, spekematsnabb, fenalår, storfekjøtt, eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat 

270 kr per pers.

Gryterett med storfe

Gryte, salat, brød og potetmos

280 kr per pers

Snitter

Forslag til pålegg: Elgkarbonade, reker, brie, roastbeef, kokt skinke, gulost, eggerøre og røkelaks.


 Elgkarbonade: + 10 kr

3 snitter 140 kr per pers.

4 snitter 190 kr per pers.

5 snitter 235 kr per pers. 

Lapskaus med storfe

Lapskaus, flatbrød og tyttebær

230 kr per pers

Suppe

Velg mellom: potetsuppe, tomatsuppe, minestronesuppe eller blomkålsuppe. Fås med hjemmelaget brød eller focaccia 

150 kr per pers.

Fotoglimt fra catering og tidligere selskap på Fjordgløtt