Catering minimum bestilling 10 personer
Vi kan kjøre ut, ta kontakt for priser.
Bestill helst 1 uke i forveien.
Tradisjonell koldtbord
Karbonade, ovnsbakte poteter, potetsalat, salat m/dressing, kyllingklubber, roastbeef, kald urtebasert skinkesteik, brokkolisalat, skagenrøre, brød og smør.
Velg mellom: eggerøre og røkelaks eller helstekt ørret.
Ekstra: Helstekt indrefilet med asiatiske smaker (+ 25 kr per pers.
360 kr per pers.
Tapas
Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/røkelaks, skagenrøre, salat, focaccia, aioli og smør.
Velg mellom 4 type kjøttretter: kjøttboller i tomatsaus, hvitløksmarinerte scampi, marinert spareribs, kyllingklubber eller spekemat m/eggerøre.
365 kr per pers.
Bakst
Stor marsipankake (ca. 25 biter) - 1050 kr
Rund marsipankake (ca. 15 biter) - 750 kr
Stor bløtkake (ca. 25 biter) - 850 kr
Rund bløtkake (ca. 15 biter) - 600 kr
Kringle (stor) - 650 kr
Sjokoladekake (stor langpanne) -
Fra 600-1050kr
Spekemat
Spekeskinke, spekematsnabb, fenalår, storfekjøtt, eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat
Spekemat fra Brandbu pølsemakeri
Med rømmegrøt: 65 kr ekstra
210 kr per pers.
Gryterett med storfe
Gryte, salat, brød og potetmos
240 kr per pers.
Snitter
Forslag til pålegg: Elgkarbonade, reker, brie, roastbeef, kokt skinke, gulost, eggerøre og røkelaks.
Elgkarbonade + 45 kr per snitte
35 kr per snitte
Lapskaus med storfe
Lapskaus, flatbrød og tyttebær
199 kr per pers.
Suppe
Velg mellom: potetsuppe, tomatsuppe, minestronesuppe eller blomkålsuppe. Fås med hjemmelaget brød eller focaccia
125 kr per pers.
Selskap på Fjordgløtt Minimum bestilling 10 personer
Tradisjonell koldtbord
Karbonade, ovnsbakte poteter, potetsalat, salat m/dressing, kyllingklubber, roastbeef, kald urtebasert skinkesteik, brokkolisalat, skagenrøre, brød og smør.
Velg mellom: eggerøre og røkelaks eller helstekt ørret.
Ekstra: Helstekt indrefilet med asiatiske smaker (+ 30 kr per pers.
420 kr per pers.
Tapas
Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/røkelaks, skagenrøre, salat, focaccia, aioli og smør.
Velg mellom 4 type kjøttretter: kjøttboller i tomatsaus, hvitløksmarinerte scampi, marinert spareribs, kyllingklubber eller spekemat m/eggerøre.
430 kr pers.
Dessert eller kake
Ta kontakt med oss, så fikser vi det.
Spekemat
Spekeskinke, spekematsnabb, fenalår, storfekjøtt, eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat
270 kr per pers.
Gryterett med storfe
Gryte, salat, brød og potetmos
280 kr per pers
Snitter
Forslag til pålegg: Elgkarbonade, reker, brie, roastbeef, kokt skinke, gulost, eggerøre og røkelaks.
Elgkarbonade: + 10 kr
3 snitter 140 kr per pers.
4 snitter 190 kr per pers.
5 snitter 235 kr per pers.
Lapskaus med storfe
Lapskaus, flatbrød og tyttebær
230 kr per pers
Suppe
Velg mellom: potetsuppe, tomatsuppe, minestronesuppe eller blomkålsuppe. Fås med hjemmelaget brød eller focaccia