Catering minimum bestilling 10 personer

Ny pris f.o.m. 1. mai 2024
Tallerken, engangsfat, boller, varmekasser og grønn kasser skal leveres tilbake 

Vi kan kjøre ut, ta kontakt for priser.

Bestill helst 1 uke i forveien. 

Tradisjonell koldtbord

Elgkarbonade m/stekt løk (A: 7, 10)Roastbeef m/remulade(A: 3), Kald urtebasert skinkesteikKrydret kyllingklubber (A:10), Skagenrøre (A:2, 7), Ovnsbakte poteter, Hjemmelaget potetsalat (A: 7, 10), Grønn salat, Brokkolisalat (A: 3), Hjemmebakt focaccia (A: 1) og smør (A: 7).

Velg mellom: Eggerøre og røkelaks (A: 3, 4) eller halv/ helside ovnsbakt ørret (A: 4), halvside hvis antallet er mindre enn 25 personer

Ekstra: Helstekt indrefilet med asiatiske smaker (A: 1, 6), + 25 kr per pers. 

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen

370 kr per pers.

Tapas

Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/røkelaks (A: 1, 4, 7), skagenrøre (A: 2, 7), salat, focaccia (A: 1), aioli (A: 3, 10) og smør (A: 7).

Velg mellom 4 ulike kjøttretter:

Kjøttboller i tomatsaus (A: 1, 7, 12)Marinert scampi (A:2), Marinert spareribs (A:1, 6), Kyllingklubber (A:10) eller Spekemat m/eggerøre (A: 3).

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen

375 kr per pers.

Bakst

Stor marsipankake (ca. 25 biter): 1050 kr

A: 1, 3, 7, 8

Rund marsipankake (ca. 15 biter): 750 kr

A: 1, 3, 7, 8

Stor bløtkake (ca. 25 biter): 850 kr

A: 1, 3, 7

Rund bløtkake (ca. 15 biter): 600 kr

A: 1, 3, 7

Kringle (stor): 650 kr

A: 1, 3, 7

Kanelsnurrer: 29 kr

A: 1, 3, 7

Kanelsnurr m/fyll: 32 kr

Fra 600-1050kr

Spekemat

Spekeskinke - fenalår - salami - storfekjøtt (fra Brandbu pølsemakeri)

Eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat (A: 1, 3, 7, 10) 

Med rømmegrøt: 290 kr per pers.

220 kr per pers. 

Gryterett 

Stroganoff eller biff bourguignon

inkl. salat, brød og potetmos (A: 1, 7)

250 kr per pers. 

Snitter

Forslag til pålegg:

Elgkarbonade m/stekt løk (A: 10) - Reker m/majones (A:2, 3, 10) - Brie (A: 7) - Roastbeef m/remulade (A: 3) - Gulost (A: 7)- Cottoskinke - Kokt egg (A: 3) - Eggerøre og laks (A: 3, 4)

Allergen brød med smør: (A: 1, 7)

Elgkarbonade + 45 kr per snitte

35 kr per snitte

Lapskaus med storfe

Lapskaus, flatbrød og tyttebær (A: 9)

199 kr per pers.

Suppe 

Velg mellom: potetsuppe, tomatsuppe, minestronesuppe eller blomkålsuppe. Fås med hjemmelaget brød eller focaccia 

125 kr per pers.

Selskap på Fjordgløtt Minimum bestilling 10 personer

Inkluderer lokal, enkel oppdekking og kaffe/te
Ekstra pynting av lokal kan ordnes via Ida Blien fra Aashaug gartneri og blomster 
Leie av lokal på Fjordgløtt utenom åpningstid, ta kontakt for pris. 

Tradisjonell koldtbord

Elgkarbonade m/stekt løk (A: 7, 10), Roastbeef m/remulade(A: 3), kald urtebasert skinkesteik, Krydret kyllingklubber (A:10), Skagenrøre (A:2, 7), Ovnsbakte poteter, Hjemmelaget potetsalat (A: 7, 10), Grønn salat, Brokkolisalat (A: 3), Hjemmebakt focaccia (A: 1) og smør (A: 7).

Velg mellom: Eggerøre og røkelaks (A: 3, 4) eller halv-og- helside ovnsbakt ørret (A: 4), halvside hvis antallet er mindre enn 20 personer.

Ekstra: Helstekt indrefilet med asiatiske smaker (A: 1, 6), + 30 kr per pers.

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen

430 kr per pers.

Tapas

Ovnsbakte poteter, bacondadler, tortillarull m/røkelaks (A: 1, 4, 7), skagenrøre (A: 2, 7), salat, focaccia (A: 1), aioli (A: 3, 10) og smør (A: 7).

Velg mellom 4 type kjøttretter: 

Kjøttboller i tomatsaus (A: 1, 7, 12), Marinert scampi (A:2), Marinert spareribs (A:1, 6), Kyllingklubber (A:10) eller Spekemat m/eggerøre (A: 3).

Det legges til 50 kr per pers. for tilpasning av intoleranse/allergen

440 kr pers.

Dessert eller kake

Ta kontakt med oss, så fikser vi det. 

Spekemat

Spekeskinke - fenalår - salami - storfekjøtt (fra Brandbu pølsemakeri)

Eggerøre, brød, salat og hjemmelaget potetsalat (A: 1, 3, 7, 10) 

Inkl. rømmegrøt: 330 kr per pers. 

280 kr per pers.

Gryterett med storfe

Stroganoff eller biff bourguignon

inkl. salat, brød og potetmos (A: 1, 7)

300 kr per pers

Snitter

Forslag til pålegg:

Elgkarbonade m/stekt løk (A: 10) - Reker m/majones (A:2, 3, 10) - Brie (A: 7) - Roastbeef m/remulade (A: 3) - Gulost (A: 7)- Cottoskinke - Kokt egg (A: 3) - Eggerøre og laks (A: 3, 4)

Allergen brød med smør: (A: 1, 7)

Elgkarbonade: + 10 kr

3 snitter 140 kr per pers.

4 snitter 190 kr per pers.

5 snitter 235 kr per pers. 

Lapskaus med storfe

Lapskaus, flatbrød og tyttebær (A: 9)

240 kr per pers

Suppe

Velg mellom: potetsuppe, tomatsuppe, minestronesuppe eller blomkålsuppe. Fås med hjemmelaget brød eller focaccia 

155 kr per pers.

Allergener (A). Rettene kan tilpasses, spør oss gjerne om allergenfrie alternativer

1. Gluten - 2. Skalldyr - 3. Egg - 4.Fisk - 5. Peanøtter - 6. Soya - 7. Melk - 8. Nøtter - 9. Selleri - 10. Sennep - 11- Sesam - 12. Sulfitt - 13. Skjell og bløtdyr - 14. Lupin

Fotoglimt fra catering og tidligere selskap på Fjordgløtt